Şunu Bunu Bilmem - Deyiminin Anlamı Nedir?

"Şunu bunu bilmem" deyimi, genellikle, bir kişinin detaylarla veya bahanelerle ilgilenmediğini, asıl konuya odaklanmak istediğini ifade etmek için kullanılır. Bu ifade, bir konuda mazeretleri veya yan konuları önemsemeyen, yalnızca asıl meseleye odaklanan bir tutumu vurgular. Örneğin, bir projede karşılaşılan zorluklar hakkında bahaneler yerine çözüm arayan bir yönetici "şunu bunu bilmem, sonuç önemli" diyebilir. Deyim, genellikle, asıl meseleye odaklanmayı ve yan konuları veya mazeretleri göz ardı etmeyi ifade eder.