Tekirdağ Aile Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Tekirdağ Aile Danışmanlığı Eğitimi

Tekirdağ Aile Danışmanlığı Eğitimi, aile danışmanlığı mesleğini icra etmek isteyenler için sunulan teorik ve uygulamalı eğitim programıdır. Eğitim programı, ailelerin çeşitli sorunlarına yönelik çözüm önerileri sunan ve aile bireylerinin psikolojik ve sosyal desteklerini artıran aile danışmanlığı yaklaşımlarını öğretmeyi amaçlar. Tekirdağ Aile Danışmanlığı Eğitimi, aile dinamikleri, aile ilişkileri, evlilik terapisi, çocuk ve ergen danışmanlığı gibi konuları kapsar. Eğitim programı, aile danışmanlığı mesleğine adım atmak isteyenler için temel teorik ve pratik bilgileri sağlar ve aynı zamanda mevcut danışmanların mesleki becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.