Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Lisans Programı Nedir

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Lisans Programı

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik yüksek lisans programı, turizm sektöründe çalışmak isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Program, turizm işletmeciliği ve otelcilik alanlarında uzmanlaşmayı amaçlar ve öğrencilerin turizm sektöründe işletme yönetimi, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetler, finans ve muhasebe, yönetim bilgi sistemleri gibi konularda bilgi ve beceri kazanmalarını hedefler.

Program, genellikle 1-2 yıl süren bir eğitim programıdır ve öğrencilerin mezun olduktan sonra turizm sektöründe çalışabilecekleri bir dizi beceri kazanmalarını amaçlar. Program, turizm işletmelerinde çalışmak isteyenler için yararlı bir eğitim programı olabilir ve ayrıca turizm sektöründe çalışanlar için de kariyer geliştirme imkanı sunabilir.

NE YAPIYOR ?