Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Nedir

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü

Turizm ve otel işletmeciliği bölümü, turizm sektöründe çalışmak isteyenler için uygun bir meslek alanıdır. Bu bölümde öğrenciler, turizm sektöründe işletme yönetimi, otel yönetimi, turizm pazarlaması, turizm iletişimi ve turizm ekonomisi gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, bu bölümde öğrenciler turizm ve otel işletmeciliği konusunda gerekli olan bilgi ve becerilere de sahip olurlar.

Bu bölümde öğrenciler aşağıdaki gibi konuları öğrenebilirler:

Turizm sektöründe işletme yönetimi,

Otel yönetimi,

Turizm pazarlaması,

Turizm iletişimi,

Turizm ekonomisi,

Turizm ve otel işletmeciliği konusunda gerekli bilgi ve beceriler.

Bu bölümde mezun olanlar, turizm sektöründe çalışmak isteyenler için uygun bir meslek alanıdır. Bu bölüm mezunları turizm ve otel işletmeciliği konusunda çalışmalar yapabilir ve turizm sektöründe işletme yönetimi, otel yönetimi, turizm pazarlaması, turizm iletişimi ve turizm ekonomisi gibi konularda uzmanlaşabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/turizm-ingilizcesi-sertifika-programi