Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü Nedir

Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü

Yaban hayatı ekolojisi ve yönetimi bölümü, yaban hayatının ekolojisi ve yönetimiyle ilgilenen bir meslektir. Bu bölümde öğrenciler, yaban hayatının nasıl çalıştığını ve bu hayatın nasıl korunması gerektiğini öğrenirler. Ayrıca, bu bölümde öğrenciler yaban hayatının yönetimiyle ilgili konuları da öğrenirler ve yaban hayatının korunmasına yönelik projeler geliştirirler. Bu bölümde öğrenciler aşağıdaki gibi konuları öğrenebilirler: Yaban hayatı ekolojisi. Yaban hayatının korunması. Yaban hayatı yönetimi. Doğal kaynakların yönetimi. Çevre mühendisliği. Çevre bilimleri. Bu bölümde mezun olanlar, doğal kaynakların korunması ve yönetimiyle ilgili kurumlarda çalışabilirler. Ayrıca, bu bölüm mezunları ayrıca yaban hayatının korunmasına yönelik projeler geliştirme ve yönetme gibi görevlerde de çalışabilirler.