Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Türk Müziği Teorisi ve Etnomüzikoloji Yüksek Lisans Programı Nedir

Türk Müziği Teorisi ve Etnomüzikoloji Yüksek Lisans Programı

Türk müziği teorisi ve etnomüzikoloji yüksek lisans programı, Türk müziği ve etnomüzikolojik konuların incelenmesini amaçlayan bir yüksek lisans programıdır. Bu program, Türk müziği tarihinden, yapısından, ses öğelerinden ve estetiğinden bahsederek Türk müziği hakkında genel bir anlayış kazandırmayı hedefler. Ayrıca, Türk müziğinin yanı sıra diğer etnik müziklerin incelenmesine de odaklanır. Program, Türk müziği ve etnomüzikolojik konuları araştıran öğrenciler için ideal bir seçim olacaktır.

NE YAPIYOR ?