Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}}.00 ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}}.00 ₺

936 Saat Çocuk Gelişimi Sertifikası

936 Saat sürecek olan Çocuk Gelişimi Eğitimi ile Kamu ve Özel sektör kurumlarının talep ettiği 936 saatlik çocuk gelişimi sertifikasına sahip olabilirsiniz.

Kamu ve özel sektörde talep edilen 936 saatlik çocuk gelişimi sertifikası hakkında detaylara alt kısımdan ulkaşabilirsiniz.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimi için gerekli hususları fark etmek , bu konuların üzerine gidebilmek, konuya bilimsel yönden bakabilmek/pratikte uygulayabilmek için bu eğitime katılabilirsiniz.
Bunların yanında değerli eğitimcilerimiz, bu belgeyi mesleki hayatınızda kullanabilirsiniz.

936 Saatlik Çocuk Gelişimi Kursu kamu ya da özel kurumlarda görev olacak personelin mesleki bilgi ve tecrübeyi kazandırma amacıyla hazırlanmıştır.

•Eğitim programı Süresince 3 adet ödev gönderimi yapılmaktadır,
•Eğitim sonunda yapılacak olan değerlendirmeyi %60 Sınav(online ve test usulü) %40 Ödev gönderimleri etkilemektedir,
•İçeriğin tamamı video derslerden oluşmaktadır , akademik personeller ile hazırlanmıştır,
•4 aylık süre içerisinde katılımcı kendi müsaitlik durumuna göre sisteme girerek eğitim videolarını müsait oldukça izleyebilir/kaldığı yerden devam edebilir,
•Milli Eğitim Bakanlığının Kurs Yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmıştır,

Eğitim programı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşecektir ve 936 saatlik içerik 4 ay sürecektir.

Çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programı sonucunda alınacak sertifika ile anaokulu ve kreşlerde çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirsiniz.
Mesleki yeterliliği sağlayan bireyler eğitim sektöründe öğretmen yada öğretmen yardımcısı gözetiminde erken çocukluk eğitim kurumlarında çalışabilirler.
Anaokulu ve kreşlerin yanı sıra , Diyanet İşleri Bakanlığının Okul Öncesi Eğitimleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Meslek Eğitim Kursları, Halk Eğitim Merkezleri ve İsmek vb. kurumlarda Çocuk Gelişimi alanında çalışabilmektedirler.
Kurumlarda görev alacak bireyler ilkokul mezunu ve okuryazar ise bakıcı anne – abla, lise mezunu ise usta öğretici, üniversite mezunu ise uzman öğretici olarak görev alabilirler.

*Program herhangi bir kampanya ile birleştirilemez.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz uygulayıcı belge ile, anaokulları, halk eğitim merkezleri, özel kurumlar, atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıf açabilir veya okullarda ek ders alabilirsiniz. Eğitmen eğitimleri, uygulayıcı olma imkanı tanımaktadır. Üniversitemiz tarafından verilen belgeler MEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özel sektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.

3 ay eğitim süreniz bulunmaktadır.Çoklu katılımlarda eğitim süresi uzamaktadır.

Veliler
Psikologlar,
Doktorlar,
Resim Öğretmenleri,
Psikolojik Danışman,
Özel Eğitim uzmanı,
Sosyal Hizmet Uzmanı,
Sosyologlar,
Okul Öncesi Öğretmeni,
Ana Sınıfı Öğretmenleri
Çocuk Gelişimi Öğretmenleri,
Sınıf Öğretmenleri,
Aile Danışmanları
Bu bölümlerin lisans ve yüksek lisans öğrencileri,
Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

Mahremiyet Eğitimi Sertifika Programı

Mahremiyet Eğitimi Sertifika Programı