Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}}.00 ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}}.00 ₺

Catia V5R20 Eğitimi Sertifika Programı

4.2
Catia V5R20 Eğitimi Sertifika Programı

Catia Eğitimi nedir?

Catia mühendislik alanında yoğun olarak kullanılan yazılımlardan birisidir. Bilgisayar destekli tasarımın yanı sıra bilgisayar destekli imalat ve analiz gibi birçok modülü içerisinde bulundurmakla birlikte endüstriyel alanda büyük kullanıma ve üne sahip bu program 1977’de Dassault Systemes tarafından günümüze kadar gelmiştir. Sahip olduğu ek modüller ile tasarımdan üretim aşamasına kadar tüm desteği sunmaktadır. Yani bir parçanın çizimini tasarımını yapabilirsiniz. Parçanızın işletme koşulları altındaki dayanımlarını görmek için analiz yapabilirsiniz. Ve eğer parçanız talaşlı imalat ile üretilecekse bütün cam işlemlerini yürütebileceğiniz bir ortam sunmaktadır. Catia programını kullanabiliyor olmak Catia programı ile birlikle tasarımı ortaya koyabiliyor olmak ve bu yetkinliğe sahip olmak bu konuları öğrenmek sizlere büyük bir ayrıcalık kazandıracaktır. Bu eğitim programını tamaladığınızda sizlerde bu ayrıcalığa sahip olmuş olacaksınız.

Catia Eğitimi kazanımları

Bu kapsamlı eğitim programı ile birlikte herhangi bir ön bilgiye sahip olmadan yani sıfırdan başlayarak Catia ile tasarım konusunu tüm detaylarıyla birlikte uygulama yaparak öğretiyor olacağız. Catia eğitimi içerisinde yapacağımız tasarım uygulamaları ile sizlerde pratikler yaparak programın kullanımı, programın içinde tasarımlar oluşturma konusunda hızlıca ilerliyor olacaksınız. Eğitim programı için yüksek motivasyon ile bu programa dahil olursanız, örneğin günde en az 1 saatinizi video izleyip pratik yaparsanız bu programın iyi bir kullanıcısı olabileceğinizi belirtmek isterim. Eğitim içeriği ve sizin çabalarınızla beraber Catia eğitim programını tamamladığınızda bu konuda çok önemli bir yetkinliği edineceğinize inancım tamdır.

Catia Eğitimi EĞİTİM İÇERİĞİ (KONU BAŞLIKLARI)

DERS İÇERİĞİ

Catia eğitim programımız kapsamında program içindeki en temel modüller olan sketch, 3d tasarım, yüzey, serbest yüzey, sac parça tasarımı gibi bir çok modülü birlikte görüyor olacağız. İlk olarak programın arayüzü tanıtımı ve giriş kısmını inceleyeceğiz.

İki boyutlu tasarım komutlarının kullanımı
Üç boyutlu tasarım komutlarının kullanımı
Montaj modülü kullanımı
DMU kinematics modülü bölümü
Teknik resim modülü kullanımı
Yüzey tasarım modülü kullanımı
Serbest yüzey tasarım modülü kullanımı
Sac parça tasarım modülü kullanımı
Render modülü ile görselleştirme
İçerik kısmını bu şekilde özetleyebiliriz. Sizlerde adım adım sürekliliğinizi sağlayarak motivasyonlu bir şekilde bu eğitimi tamamlayabilirsiniz.

Neden Catia öğrenmeliyim?

Eğer böyle bir soru aklınıza gelirse havacılık ve uzay sanayi ile otomotiv, imalat sektörünün vazgeçilmez tasarım programı olan Catia birçok farklı alanda bir çok dev ana sanayi dev şirketleri ve bunların yan sanayi olan şirketler tarafından aktif olarak kullanılan bir yazılımdır. Catia havacılık ve uzay sanayi ile otomotiv, imalat sektörler başta olmak üzere birçok alanda kullanılan ileri seviye bir mühendislik yazılımıdır. Bu programı öğrenmek ve bu programı kullanabilmek mesleki açıdan önemli bir adım olacaktır. Bizde sizlere bu eğitim aracılığıyla Catia programını kullanabilmek ve bu şirketlerde çalışabilecek seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz.

Bu eğitim programına kimler katılmalı?

Makine otomotiv mekatronik endüstri elektronik ve benzer bölümlerde okuyan mühendislik ve teknikerlik öğrencileri ve mezunları.

Endüstriyel ürün tasarımcıları ve tasarım konusunda kendini geliştirnek isteyen kişiler.

Farklı cad programlarını kullanan ve bunlara Catia programını ve tasarım mühendisliğiyle ilgili bilgiler eklemek isteyenler.

Cad programlarıyla birlikte tasarım ile tanışmak isteyen  ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkese.

Tasarım mühendisi olarak kariyerine başlamak isteyenler ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere aktarmayı hedefledik.

Gerekli bilgi seviyesi ve araçlar nelerdir?

Bilgisayar ve internet bağlantısı
Catia V5R20 programı kurulumu
Yetkinliklerini geliştirme isteğiyle birlikte yüksek motivasyon ve çaba

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 0876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ