İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

Eğitim sonunda almaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve ıslak imzalı sertifika kariyerinizde sizleri bir adım öne taşıyacaktır ve eDevlet üzerinden sorgulanabilir bu belgeleri Cv’nize ekleyebilirsiniz. Belgelerimiz  kamu ve özel sektörde geçerli olmakla birlikte ömür boyu geçerliliği bulunmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi sayesinde bu alanda uzman ve aranan kişi olabilirsiniz. Personel seçiminde en önemli rolü oynayan İK departmanları, kurumsal firmalar için olmazsa olmazdır.

İK alanında kariyer planlayan katılımcılar için kapsamlı olarak hazırlanan bu sertifika programı, aynı zamanda alanında uzmanlaşmak isteyen tüm insan kaynakları çalışanlarına hitap etmektedir.

Meydana gelen değişikliklere uyum sağlayabilmek, değişen isteklere hızlı cevap verebilmek, rekabet ortamında kaliteyi artırabilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için artık çalışanların ekip çalışmasına yatkın, esnek çalışma özelliklerine, öğrenme ve analitik düşünme becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

1- İKY Giriş ve Stratejik İKY Anlayışı
2- İKY İş Analizi