Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}}.00 ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}}.00 ₺

Yaşam Koçluğu Eğitimi Sertifika Programı

%-4 İNDİRİM 710.00 TL 680.00 TL
Yaşam Koçluğu Eğitimi Sertifika Programı

Yaşam Koçluğu Eğitim Programı

Günümüz dünyasının çok hızlı değiştiği ve buna paralel olarak hayatın her alanında gerek teknolojik ve gerek toplumsal gelişmelerin yaşandığı göz önüne alındığında, insanların birey olarak bu değişim ve gelişim sürecine adaptasyonları zaman zaman zorlaşabilmektedir. Bu noktada insanların hayatlarına küçük dokunuşlarda bulunarak farklılıklar yaratabilecek, sorun ortaya çıktığında değil, sorunlar ortaya çıkmadan yol gösterebilecek kolaylaştırıcı ve destekleyici uzmanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Hem istenmeyen kimi alışkanlıkları tek etmede hem de arzulanan kimi yeni alışkanlıkları edinmede, hedef belirleme ve motivasyonun sağlanmasında, bununla birlikte motivasyon düzeyinin belirli bir ölçüde kalmasını sağlamakta önemli roller üstlenerek yol göstermek yerine yoldaşlık yapan bu kişilere günümüze “Yaşam Koçu” adı verilmektedir. Bu çerçevede hazırlanan “Yaşam Koçluğu Eğitim Programı” 120 saat boyunca aşağıdaki konuları ele alacaktır:

• Koçluk Nedir?

• Koçluğun Faydaları Nelerdir
  • Pekiştirme

Eğitim Süresi : 120 Saattir

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 0876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ