Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Yeni Medya Yüksek Lisans Programı Nedir

Yeni Medya Yüksek Lisans Programı

Yeni Medya Yüksek Lisans Programı, etkileşimli, sosyal ve mobil medya ve diğer çevrimiçi teknolojiler üzerine teorik ve pratik bilgi geliştirir. Programın uzmanlık alanları içinde online tasarım ve teknoloji, kullanıcı deneylemesi, mobil pazarlama ve yeni medya çalışmaları bulunmaktadır. Bu doğrultuda, yeni medya ve iletişim genel başlığı altında yer alan konularda verilen dersler ve yürütülen çalışmalar disiplinlerüstü bir yaklaşımla ve esnek bir formatta gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler, almak zorunda oldukları kuram ve araştırma yöntemleri derslerine ek olarak, ilgi alanlarına göre Yeni Medya Yüksek Lisans Programında ve diğer programlarda açılan derslerden seçme yapma imkanına sahiptir. Program Tezli ve Tezsiz seçenekleri sunmaktadır.

NE YAPIYOR ?