Adana ISO 45001:2018 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi Nedir

Adana ISO 45001:2018 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi

Adana ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, işletmelerde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi oluşturmak isteyen kişilere veya bu sistemleri yönetmek isteyen kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Bu eğitim, ISO 45001:2018 standardına göre iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin kurulması, uygulanması, denetlenmesi ve sürekli iyileştirilmesi konularında katılımcılara bilgi vermektedir.

ISO 45001:2018 standartı, işletmelerde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin kurulması için gereken şartları belirlemektedir. Bu standart, işletmelerin çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için gerekli önlemleri almasını ve bu önlemlerin etkililiğini sürekli olarak izlemesini sağlar. Ayrıca, işletmelerin yasal mevzuatlara uyum sağlamasına ve olası iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesine yardımcı olur.

Adana ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, işletmelerin bu standarta uygun bir şekilde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerini oluşturmalarına yardımcı olur. Eğitim programı, katılımcılara işletme içindeki risklerin belirlenmesi, risk değerlendirmesi yapılması, acil durum planlarının hazırlanması, çalışanların eğitilmesi ve iş kazaları ve meslek hastalıklarının izlenmesi konularında bilgi verir.

Bu eğitim programı, işletmelerde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi konusunda bilgi sahibi olmak isteyen işletme sahipleri, yöneticiler, iş güvenliği uzmanları ve çalışanlar için uygundur. Ayrıca, bu eğitim programından başarıyla geçen katılımcılar ISO 45001:2018 standardına uygun iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi oluşturabilme ve yönetebilme becerisine sahip olurlar.