Adıyaman İşaret Dili Eğitimi (Temel Eğitim Eğitimi) Nedir

Adıyaman İşaret Dili Eğitimi Nedir

Adıyaman İşaret Dili Eğitimi (Temel Eğitim) programı, işitme engelli bireylerle iletişim kurabilme ve onların hayatını kolaylaştırmak amacıyla işaret dili kullanımını öğrenmeyi hedefleyen bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, işaret dili alfabesi, temel işaretler, cümle yapıları, işaret dili tercümanlığı gibi konuları içermektedir.

Ayrıca, işitme engelli bireylerle iletişim kurarken nelere dikkat edilmesi gerektiği, işitme engelli bireylerin hakları ve korunmaları hakkında da bilgiler verilmektedir. Bu eğitim programı, işitme engelli bireylerle iletişim kurmak isteyen veya işaret dili kullanımını öğrenmek isteyen herkes tarafından alınabilir.