Adıyaman ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı

ISO 19011, farklı yönetim sistemlerinde (örneğin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001) iç tetkik (iç denetim) faaliyetlerinin planlanması, yürütülmesi, raporlanması ve değerlendirilmesi için uluslararası bir standarttır. ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı, iç tetkikçilerin bu standartlara uygun olarak iç tetkik faaliyetlerini yönetmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir eğitim programıdır.

Bu program, iç tetkikçilerin temel becerilerini ve bilgilerini geliştirmelerine, belgelendirme kuruluşlarının gereksinimlerini karşılamalarına ve yönetim sistemlerinin sürekli iyileştirilmesine katkı sağlamalarına yardımcı olur. Ayrıca, eğitim programı, iç tetkikçilerin şirket içinde bir takım olarak çalışmalarını teşvik eder ve işletmelerin ürün ve hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yardımcı olur.