Adıyaman Lojistik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Lojistik Sertifikalı Eğitim Programı

Adıyaman Lojistik Sertifikalı Eğitim Programı, lojistik sektöründe çalışan kişilerin işlerini daha verimli ve etkin bir şekilde yapabilmeleri için gereken bilgi, beceri ve deneyimleri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program kapsamında lojistik süreçler, depo yönetimi, stok yönetimi, nakliye yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, lojistik yazılımları ve teknolojileri gibi konular ele alınır. Katılımcılara, lojistik faaliyetlerin planlanması, yönetimi ve denetlenmesi konularında gerekli olan becerileri kazandırmayı hedefler. Program sonunda, başarılı olan katılımcılara lojistik sertifikası verilir.