Adıyaman Masal Anlatıcılığı ve Çocuk Resim Analizi Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge) Nedir

Adıyaman Masal Anlatıcılığı ve Çocuk Resim Analizi Sertifikalı Eğitim Programı, masal anlatıcılığı ve çocuk resim analizi konularında eğitim alarak bu alanlarda uygulayıcı belgesi sahibi olmak isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Program kapsamında, masal anlatıcılığına dair temel bilgiler ve teknikler, farklı yaş gruplarına yönelik masal anlatımı, masal yazımı ve yaratıcılık teknikleri gibi konular ele alınır.

Ayrıca, çocuk resim analizi konusunda da temel bilgiler ve yöntemler, resim okuma ve yorumlama teknikleri, çocukların resimlerinden anlamlar çıkarma gibi konular öğretilir. Eğitim sonunda, katılımcılar masal anlatıcılığı ve çocuk resim analizi konularında bilgi ve beceri sahibi olurlar ve uygulayıcı belgesi almaya hak kazanırlar.