Adıyaman Oyun Terapisi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Oyun Terapisi Sertifikalı Eğitim Programı

Oyun terapisi, çocukların duygusal, davranışsal ve sosyal problemlerine yardımcı olmak amacıyla kullanılan bir terapi yöntemidir. Bu terapi yöntemi, çocukların yaşamlarında karşılaştıkları problemleri çözmelerine yardımcı olmak, güvenlerini kazanmalarını sağlamak, öz saygılarını artırmak ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanılır. Adıyaman oyun terapisi sertifikalı eğitim programı, bu terapi yöntemini öğrenmek ve uygulamak isteyenler için tasarlanmıştır. Program, çocukların duygusal, davranışsal ve sosyal sorunlarını anlama, çözme ve yönetme konusunda bilgi ve beceriler kazandırmayı hedefler. Eğitim, oyun terapisi teknikleri, oyun materyalleri, oyun terapisi seanslarının nasıl planlanacağı ve uygulanacağı gibi konuları kapsar.