Aile Danışmanlığı Veren Üniversiteler Nedir

Türkiye'de birçok üniversite aile danışmanlığı programları sunmaktadır. Bazı örnekler şunlardır: Ankara Üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi Dokuz Eylül Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi İstanbul Üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi Koç Üniversitesi Marmara Üniversitesi Selçuk Üniversitesi Yeditepe Üniversitesi Bu üniversitelerin aile danışmanlığı bölümleri veya ilgili bölümlerinde lisans veya yüksek lisans programları sunulmaktadır. Başvuru koşulları, program gereksinimleri ve kabul süreci üniversiteler arasında değişebilir.