Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Aile ve Tüketici Bilimleri Eğitimi Yüksek Lisans Programı

Aile ve Tüketici Bilimleri Eğitimi, insanların yaşamlarını daha iyi hale getirmek için gerekli bilgi ve becerileri öğrenmeyi amaçlayan bir eğitim alanıdır. Bu bölüm, insanların ev yaşamını düzenleme, aile yaşamını yönetme, tasarruf etme, yemek pişirme ve yiyecekleri seçme gibi konulara odaklanır. Aile ve Tüketici Bilimleri Eğitimi ayrıca, tüketici haklarını koruma, tasarruf etme ve yatırım yapma gibi konuları da içerebilir. Bu bölümde öğrenciler, evlerinin içini düzenleme, evde yiyecekleri hazırlama, ev içi güvenlik kurallarını anlama ve sağlama gibi becerileri öğrenebilirler. Aile ve Tüketici Bilimleri Eğitimi, ev yaşamını daha da iyi hale getirmeyi hedefleyen insanlar için önemli bir eğitim alanıdır.

NE YAPIYOR ?