Artık Gerçek Onaylı Hesapları Ayırt Etmek Mümkün!

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra Twitter'da birçok tartışmalı değişiklik yaşandı. Bu değişiklikler arasında uzun süreli testlere tabi tutulan ve Twitter deneyimini oyun gibi hissettiren mavi tik değişiklikleri öne çıktı.

Mavi tik artık yalnızca Twitter Blue abonelerine özel bir rozet olarak kullanılmaya başlandı. Bu durum gerçek onaylı hesapları mavi tik satın alan hesaplardan ayırt etmeyi daha da zorlaştırdı.

Ancak bugün, bu soruna yönelik yeni bir çözüm sunuldu. Hesapların güvenilirlik tartışmalarını büyük ölçüde çözen sadece bir satır, Twitter profillerine eklendi. Artık hesabın mavi tik aldığı tarih, hesap sayfasında görüntüleniyor.

Bu bilgiye erişmek için kullanıcıların ilgili hesabın sayfasına gidip mavi tik rozetine tıklamaları gerekiyor. Tabii ki, bu önlem Twitter ana sayfasında sahte ve gerçek hesapları ayırt etmek için yeterli değil, ancak en azından bir ipucu elde etme fırsatı sunuyor.