Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Avrupa Klasik Kültürleri Yüksek Lisans Programı

Avrupa Klasik Kültürleri Yüksek lisans programı, Avrupa tarihinde yer alan klasik kültürleri inceleyen bir yüksek lisans programıdır. Bu program, Antik Yunan ve Roma kültürleri gibi eski Avrupa toplumlarının dil, edebiyat, sanat, filozofik düşünce, tarih ve diğer alanlardaki yapılarını ve etkilerini inceleyen bir programdır. Ayrıca, bu program ayrıca Avrupa'nın modern tarihinde bu klasik kültürlerin etkilerini inceleyebilir.

Bu programın amacı, öğrencilere Avrupa klasik kültürlerinin dil, edebiyat, sanat, filozofik düşünce ve diğer alanlardaki yapılarını ve etkilerini anlamalarını sağlamaktır. Bu program sayesinde, öğrenciler klasik Avrupa kültürlerinin tarihini, dilini ve diğer özelliklerini daha iyi anlayarak, Avrupa tarihinde yer alan eski toplumların etkilerini bugünün toplumlarında da görebilirler.

AVRUPA KLASİK KÜLTÜRLERİ Yükseklisans programı, genellikle dil, tarih, edebiyat, sanat ve filozofik düşünce gibi alanlarda eğitim veren üniversiteler tarafından sunulan bir programdır. Bu program genellikle 2-3 yıl süren bir eğitim programıdır ve öğrenciler programı tamamladıktan sonra yüksek lisans diploması alırlar.

NE YAPIYOR ?