Aydın ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı

ISO 19011 İç Tetkik, kuruluşların belirli bir standarda uygun olarak çalışıp çalışmadığını ve süreçlerinin etkinliğini değerlendirmek için kullanılan bir yöntemdir. Bu eğitim programı, kuruluşların iç tetkik sürecini yürütmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Eğitim programı, ISO 19011 standartlarına uygun olarak, denetim teknikleri, tetkik planlama ve yönetimi, raporlama ve sonuçların değerlendirilmesi gibi konuları içermektedir. Bu sertifikalı eğitim programına katılarak, bir iç tetkikçi olarak görev yapmak için gerekli bilgi ve becerileri kazanabilirsiniz.