Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Aydın Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı

Aydın Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı, uluslararası ticari sözleşmelerin hazırlanması, yorumlanması ve uyuşmazlıkların çözümüne ilişkin bilgi ve becerilerin kazandırıldığı bir eğitim programıdır. Bu programda, öğrencilere sözleşme hükümleri, tahkim usulleri, tahkim ödülünün uygulanması ve icrası, tahkim ödülünün tanınması ve tenfizi, tahkim yargılaması ve tahkim yargılamasının yürütülmesi gibi konular öğretilir.

Ayrıca, program katılımcılarına uluslararası tahkim kuralları, mahkeme kararları, uluslararası hukuk ve uluslararası sözleşmeler hakkında da bilgi verilir. Eğitim, uluslararası iş dünyasında çalışmak isteyen avukatlar, işletme yöneticileri, yatırımcılar ve danışmanlar için uygun bir seçenektir.

NE YAPIYOR ?