Aydın ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, uluslararası bir kalite yönetim standardı olan ISO 9001:2015 standardına uygun olarak kalite yönetimi sistemi kurmak ve yönetmek isteyen kişilere yönelik verilen bir eğitim programıdır. Bu program, ISO 9001:2015 standardının gerekliliklerini ve uygulama yöntemlerini öğrenmek isteyenler için tasarlanmıştır. Eğitim programı, kalite yönetim sistemi ve ISO 9001:2015 standardı hakkında temel bilgiler verir ve standardın gerekliliklerini anlamak ve uygulamak için gerekli becerileri kazandırır.

Bu eğitim programına katılanlar, ISO 9001:2015 standardı hakkında detaylı bilgi edinebilir, kalite yönetim sistemi kurulumu, yönetimi ve sürekli iyileştirme konularında becerilerini geliştirebilirler. Eğitim programını başarıyla tamamlayanlar, ISO 9001:2015 standardının gerekliliklerini anlayabilir ve uygulayabilirler. Ayrıca, ISO 9001:2015 standardına uygun bir kalite yönetim sistemi kurmak ve yönetmek için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olacaklardır.