Balıkesir Değerler Eğitimi Sertifikası

Balıkesir Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, değerlerin eğitiminde uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu program, eğitim alanında öğretmen, rehber öğretmen, pedagog, psikolog, rehberlik öğretmeni ve okul yöneticileri gibi birçok farklı meslek grubundan kişileri hedef alır. Eğitim programı, değerler eğitimi alanında uzmanlaşmak isteyen kişilere, çocukların ve gençlerin değerlerle ilgili farkındalıklarını artırmak, onları değerlerle donatmak ve onların kişisel gelişimlerini desteklemek için gerekli olan bilgi ve becerileri sağlamayı amaçlar. Eğitim programı, teorik bilgiler ve pratik uygulamaların bir kombinasyonu ile sunulur.

Değerler eğitimi, öğrencilere doğru değerleri öğretmek için öğretmenlerin kullanabileceği farklı teknikler ve yöntemler içerir. Eğitim programı, katılımcıların bu teknikleri öğrenmelerini sağlar ve onlara, öğrencilerin ihtiyaçlarını anlayarak onlarla etkili bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayacak araçları verir. Balıkesir Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcılara ayrıca, değerler eğitimi programlarının tasarlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi gibi konularda bilgi sağlar. Programı tamamlayan katılımcılar, Değerler Eğitimi Uygulayıcı Belgesi alarak, değerler eğitimi alanında uzmanlaşmış bir eğitimci olarak yetkinliklerini kanıtlama imkanı elde ederler.