Balıkesir GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GLP (İyi Laboratuvar Uygulamaları), laboratuvar çalışmalarının yönetimi, düzenlenmesi ve raporlanmasında kalite standartlarını belirleyen bir sistemdir. Bu standartlar, laboratuvar çalışmalarının güvenilirliğini ve doğruluğunu arttırmak amacıyla uygulanır. Balıkesir GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı, GLP standartlarına uygun olarak laboratuvar çalışmalarının yönetimi, düzenlenmesi ve raporlanmasını öğretmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, laboratuvar çalışmalarında kalite ve güvenilirlik sağlamak isteyen kişilere yöneliktir.