Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Balıkesir Robotik Kodlama Sertifikası

Balıkesir'de Robotik Kodlama Sertifikalı Eğitim Programı, öğrencilere robotik ve programlama bilgisi sunarak onların teknolojiye olan ilgilerini artırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere robotik cihazların kullanımını öğretir ve onları yazılım tasarlama, blok programlama, kodlama gibi becerilerle donatır. Eğitim sürecinde, öğrenciler bir dizi etkinlik ve projelerde yer alırlar, öğrendikleri konuları uygulayarak kodlama becerilerini geliştirirler ve teknolojiyi kullanarak problem çözmeyi öğrenirler. Bu sertifikalı eğitim programının tamamlanmasıyla birlikte, katılımcılar Robotik Kodlama Uygulayıcı Belgesi alabilirler.

NE YAPIYOR ?