Balıkesir ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 9001:2015 Sertifikalı Eğitim Programı, işletmelerin kalite yönetim sistemlerini geliştirmek, uygulamak ve sertifikalandırmak amacıyla verilen bir eğitim programıdır. Bu program kapsamında katılımcılar, ISO 9001:2015 standardının gerekliliklerini, kalite yönetim sistemi uygulamalarını, belgelendirme ve denetim süreçlerini öğrenirler. Ayrıca, kalite yönetim sistemlerinin avantajlarını, müşteri memnuniyetini artırmayı ve işletme performansını iyileştirmeyi hedefleyen yöntemleri de öğrenirler. Eğitim sonunda katılımcılara ISO 9001:2015 standardı ile ilgili sertifika verilir.