Bilecik IFS Eğitimi(International Food Standart) Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

IFS (International Featured Standards), gıda ve diğer ürünlerin üretimi, depolanması ve dağıtımı için uluslararası bir standarttır. Bilecik'te IFS sertifikalı eğitim programı, gıda işletmelerinde çalışanların ve üreticilerin IFS standartlarına uygun üretim yapmalarını ve kalite yönetim sistemlerini geliştirmelerini sağlayan bir eğitim programıdır.

Bu program, gıda güvenliği, ürün kalitesi, yasal uyumluluk ve müşteri memnuniyeti gibi konularda eğitim vererek, işletmelerin uluslararası pazarlarda rekabet edebilir hale gelmelerine yardımcı olur.