Bilecik İşaret Dili Eğitimi (Temel Eğitim Eğitimi) Nedir

Bilecik İşaret Dili Eğitimi, işitme engelliler ile iletişim kurmak için kullanılan bir dildir ve işitme engelli bireylerin iletişimini kolaylaştırmayı hedefler. Temel eğitim programı, işaret dilinde kullanılan temel kelime ve ifadelerin öğrenilmesi ve işitme engelli bireylerin hayatındaki günlük etkileşimler için gerekli olan temel iletişim becerilerinin kazandırılmasını içerir. Bu eğitim programı, işitme engelli bireylerle çalışanlar, öğretmenler, sağlık personeli, aileler ve herhangi bir kişi için faydalı olabilir.