Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bilecik Robotik Kodlama Sertifikası

Bilecik Robotik Kodlama Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcılara temel robotik kavramlarını, elektronik devreleri ve programlama becerilerini öğreten bir eğitim programıdır. Bu eğitim, öğrencilere veya profesyonellere yönelik olabilir ve bir dizi farklı seviyede sunulabilir.

Bu sertifikalı eğitim programı, öğrencilerin robotik kodlama konusunda bilgi ve deneyim kazanmalarına yardımcı olur ve onları geleceğin teknolojilerinde kullanılan araçları kullanma konusunda hazırlar. Katılımcılar, özelleştirilebilir robotik projeler tasarlayabilir, farklı programlama dilleri öğrenebilir ve ileri seviye robotik sistemlerin tasarımı ve programlamasına hakim olabilirler.

NE YAPIYOR ?