Bilecik ISO 22000 Gıda Güvenliği Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik ISO 22000 Gıda Güvenliği Sertifikalı Eğitim Programı, gıda endüstrisi için uluslararası bir standart olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'nin gerekliliklerini öğretmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, gıda güvenliği yönetim sistemi hakkında temel bilgileri sağlar ve ISO 22000 standardının gereksinimlerine uyum sağlamayı öğretir.

ISO 22000, gıda güvenliğini, tüm gıda üretim zincirinde tüm aşamalar boyunca korumayı amaçlayan bir yönetim sistemi standardıdır. Bu standart, gıda üretiminde kalite yönetim sistemleri ve güvenlik riskleri yönetimini bir araya getirerek, gıda endüstrisi için kapsamlı bir yönetim sistemi sağlar. Bilecik ISO 22000 Gıda Güvenliği Sertifikalı Eğitim Programı, gıda endüstrisi profesyonellerinin gıda güvenliği yönetim sistemlerini yönetmeleri ve uygulamalarını iyileştirmeleri için gereken bilgi ve becerileri sağlar. Bu eğitim programı, gıda güvenliği yönetim sistemlerinin gerekliliklerini anlamak, uygulamak ve sürdürmek için gereken adımları öğretir.