Bilecik Helal Gıda Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik Helal Gıda Sertifikalı Eğitim Programı, gıda sektöründe faaliyet gösteren kişilere ve işletmelere, helal gıda konusunda bilgi ve farkındalık kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Eğitim programı, helal gıda kavramı, helal gıda sertifikasyonu, helal gıda üretiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, helal gıda standartları, helal gıda denetimi ve sertifikasyon süreçleri gibi konuları kapsar.

Eğitim sonunda katılımcılar, helal gıda sertifikasyon sürecini ve helal gıda üretiminde dikkat edilmesi gereken kriterleri daha iyi anlayarak, işletmelerinde uygulamaları için gerekli bilgi ve becerilere sahip olurlar.