Bilecik ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 9001:2015, bir kalite yönetim sistemi standardıdır. Bilecik ISO 9001-2015 sertifikalı eğitim programı, bu standardın gerekliliklerini ve uygulamalarını öğrenmek isteyen kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, işletmelerde kalite yönetim sistemlerinin kurulması, uygulanması, denetlenmesi ve sürekli iyileştirilmesi konusunda bilgi ve beceri kazanmayı hedefler.

Katılımcılar, ISO 9001:2015 standardının gerekliliklerini anlayarak, kalite yönetim sistemlerini planlama, uygulama, kontrol etme ve iyileştirme konularında bilgi sahibi olurlar. Eğitim sonunda, katılımcılara ISO 9001:2015 standardı ile ilgili sertifikasyon imkanı da sunulabilir.