Bilecik Lojistik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik Lojistik Sertifikalı Eğitim Programı, lojistik sektörüne ilgi duyan kişilerin lojistik süreçlerin planlanması, uygulanması ve yönetimi konularında bilgi ve beceri sahibi olmalarını amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program kapsamında lojistik sektöründe kullanılan terminoloji, lojistik faaliyetler, lojistik zincir yönetimi, depolama, dağıtım, taşıma, malzeme yönetimi, gümrükleme ve sigorta konuları gibi lojistik alanında temel konular ele alınmaktadır. Eğitim sonunda katılımcılar, lojistik sektöründe çalışma imkanları elde edebilecek ve lojistik işletmelerde görev alabilecek yeterlilik ve yetkinliğe sahip olacaklardır.