Bilecik Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Eğitim Programı, bilgisayar kullanımı ve temel bilgi teknolojileri konularında bilgi ve beceri sahibi olmak isteyen kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Program, temel bilgisayar donanımı ve yazılımı, işletim sistemleri, ofis yazılımları, internet ve web tarayıcıları, e-posta kullanımı, veri tabanı yönetimi, programlama temelleri ve ağ teknolojileri gibi konuları kapsar. Ayrıca programda, bilgisayar güvenliği, veri koruma, veri yedekleme ve kurtarma gibi konulara da yer verilir.

Eğitim programı, hem teorik hem de pratik beceri eğitimi içerir ve katılımcılara bilgisayar kullanımında güvenlikli ve verimli bir şekilde çalışmalarını sağlamak için gerekli olan temel bilgi teknolojileri becerilerini kazandırmayı hedefler. Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Eğitim Programı, başarıyla tamamlayan katılımcılara bir sertifika verilir.