Bilecik Satranç Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik Satranç Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, satranç oyununun kurallarını ve stratejilerini öğrenmek isteyenlere yönelik bir eğitim programıdır. Satranç oyunu, stratejik düşünme becerilerini geliştirir, problem çözme yeteneklerini artırır, konsantrasyonu ve sabrı geliştirir. Bu eğitim programı, satranç oyununun temel kurallarının yanı sıra farklı stratejileri, açılış ve son oyun taktiklerini öğrenmeyi amaçlar. Program sonunda başarılı olan katılımcılara sertifika verilir.