Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Bilişim Sistemleri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

Bilişim sistemleri mühendisliği yüksek lisans programı, bilişim sistemleri ve teknolojileri alanında mühendislik eğitimi veren bir programdır. Bu program, öğrencilere bilgi teknolojilerinin tasarımı, kuruluşu ve yönetimi hakkında bilgi verir. Öğrenciler, program boyunca bilişim sistemlerinin tasarımı, kuruluşu ve yönetimi hakkında dersler alır ve ayrıca bilişim sistemlerine ilişkin projeler üzerinde çalışırlar.

Bu program, genellikle bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği veya benzeri bir lisans eğitimi almış olan öğrencilere yöneliktir ve bir yükseklisans programı olarak genellikle 2 yıl sürer. Programın içeriği, bir lisans programına göre daha yoğun ve daha derinlemesine olacaktır ve öğrenciler, bilişim sistemleri mühendisliği alanında daha spesifik konulara da odaklanabileceklerdir. Öğrenciler, programın sonunda bilişim sistemleri mühendisliği hakkında derin bir anlayışa sahip olacak ve ayrıca bilişim sistemleri mühendisliği alanında proje yönetimi, tasarım ve kuruluş gibi becerilere de sahip olacaklardır.

NE YAPIYOR ?