Bingöl ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bingöl ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcılara ISO 19011 standardı çerçevesinde iç tetkik yapma konusunda bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, bir işletmede kalite yönetim sistemi veya herhangi bir yönetim sistemi içerisinde yer alan prosedürlerin, politikaların ve uygulamaların etkinliğinin değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla yapılan iç tetkiklerin nasıl yapılacağına dair yöntemler ve teknikler sunar.

Eğitim programı, ISO 19011 standardında belirtilen iç tetkik sürecini adım adım ele alır. Katılımcılar, iç tetkik faaliyetlerinin planlamasından, hazırlık aşamasına, tetkik faaliyetlerinin yürütülmesine ve raporlama aşamasına kadar tüm süreci öğrenirler. Ayrıca, iç tetkiklerde kullanılan araçlar ve teknikler hakkında da bilgi sahibi olurlar. Eğitim programı sonunda başarılı olan katılımcılara sertifika verilir ve işletmelerinde iç tetkik yapma becerisi kazanırlar.