Bingöl ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Nedir

Bingöl ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ, Bingöl ilindeki iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışan kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Bu program, ISO 45001:2018 standardına uygun bir iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi (İSGYS) oluşturulması ve bu sistemin etkin bir şekilde denetlenmesi konusunda eğitim verir. ISO 45001:2018 standardı, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kurulmasını ve bu sistemin etkin bir şekilde uygulanmasını gerektirir. Bu standart, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi, çalışanların sağlığının korunması ve işyerlerinde güvenli çalışma koşullarının sağlanması konularında rehberlik sağlar.

Bingöl ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ, ISO 45001:2018 standardına uygun bir İSGYS kurma ve yönetme sürecini öğretir. Eğitim programı, İSGYS'nin etkinliğini ölçmek ve denetlemek için gerekli becerileri kazandırmayı hedefler. Eğitimde ayrıca, işyerlerindeki riskleri belirleme, değerlendirme ve kontrol etme teknikleri, İSGYS iç denetimleri, belgelendirme süreci ve raporlama gibi konular ele alınır.

Bingöl ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ, işyerlerinde İSGYS yönetimi konusunda çalışanların ve yöneticilerin yeteneklerini geliştirir. Bu sayede, işyerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği risklerinin azaltılması, çalışanların sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması ve işyerlerinin ISO 45001:2018 standardına uygun hale getirilmesi konularında fayda sağlar.