Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bingöl Yaratıcı Drama Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bingöl'de verilen Yaratıcı Drama Sertifikalı Eğitim Programı, drama tekniklerinin eğitim süreçlerine dahil edilmesiyle birlikte öğrenmenin daha etkili hale getirilmesini hedefleyen bir eğitim programıdır. Eğitim, öğretmenler, eğitmenler, danışmanlar ve terapistler gibi farklı alanlarda çalışan kişilere yöneliktir. Program kapsamında, yaratıcı drama teknikleri ile öğrenme ve öğretme sürecinde kullanılabilecek çeşitli oyunlar, rol yapma, drama çalışmaları ve sahneleme teknikleri gibi konular ele alınır.

Bu tekniklerin kullanımı, öğrencilerin derse daha fazla katılımını ve anlama düzeylerinin artmasını sağlar. Ayrıca, drama teknikleri kullanılarak yapılan çalışmalar, öğrencilerin kişisel gelişimlerine de katkı sağlayabilir. Eğitim programı, yaratıcı drama tekniklerinin temelleri ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilere yöneliktir. Programı tamamlayan katılımcılar, yaratıcı drama tekniklerini kullanarak eğitim ve öğretim süreçlerini daha etkili hale getirebilirler.

NE YAPIYOR ?