Bitlis Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Eğitimi Nedir

Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), kişilik özelliklerinin değerlendirilmesi için kullanılan bir psikolojik testtir. Bu test, kişilerin belirli psikolojik özelliklerini ve bunların hayatlarına olan etkilerini değerlendirmek için kullanılır.

Bitlis Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Eğitimi ise, bu testin doğru bir şekilde uygulanması, sonuçların doğru bir şekilde yorumlanması ve bu sonuçlara dayanarak kişisel danışmanlık ve terapi hizmetleri sunulması için gereken bilgi ve becerilerin öğretildiği bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, psikoloji, psikiyatri ve danışmanlık gibi mesleklerde çalışan kişiler için faydalı olabilir.