Bitlis Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bitlis Uluslararası Sözleşmeler ve Tahkim Sertifikalı Eğitim Programı, Bitlis Eren Üniversitesi tarafından sunulan bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara uluslararası sözleşmeler ve tahkim konularında kapsamlı bir eğitim sağlar. Program, uluslararası ticari sözleşmelerin oluşturulması ve yürütülmesi, tahkim süreci ve tahkimde delil sunumu gibi konuları kapsar.

Ayrıca, programda, sözleşme hukuku, tahkim hukuku, uluslararası ticaret hukuku ve uluslararası yatırım hukuku gibi ilgili hukuk dallarına ilişkin temel konular da ele alınmaktadır. Programın amacı, katılımcılara uluslararası iş dünyasında karşılaşılan sözleşme ve tahkim konularına ilişkin teorik ve pratik bilgi sağlamaktır. Program, işletme sahipleri, hukukçular, akademisyenler ve ilgili meslek grupları için tasarlanmıştır.