HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

A2 Seviye Arapça Eğitimi Nedir?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

A2 seviye Arapça eğitimi, Arapça dilini temel düzeyde anlayan ve iletişim kurabilen kişilere yönelik bir dil eğitim programını ifade eder. Avrupa Dil Portföyü (CEFR) skala sistemi, dil yeterliliği seviyelerini sınıflandırmak için kullanılan bir ölçüttür ve A2 seviyesi, başlangıç düzeyinin bir üst seviyesini temsil eder. A2 seviyesi, temel dil bilgisi ve iletişim becerileri kazanmış olan öğrencilere hitap eder.

A2 seviye Arapça eğitimi aşağıdaki konuları içerebilir:

• Temel Dil Bilgisi: Daha karmaşık dil bilgisi kurallarını öğrenme, örneğin cümlenin yapısı, zamirler, fiillerin zamanları ve çekimleri gibi.
  • Genişletilmiş Kelime Bilgisi: Daha fazla kelime ve ifade öğrenme, günlük yaşamda ve iletişimde kullanabilecek daha fazla kelime dağarcığına sahip olma.
  • Okuma ve Yazma Becerileri: Basit metinleri okuma ve temel yazma becerilerini geliştirme. Basit metinleri anlama ve kendi düşüncelerini Arapça olarak ifade etme yeteneği kazanma.
  • Dinleme ve Konuşma Becerileri: Dinleme becerilerini geliştirme ve daha karmaşık cümleleri anlama, aynı zamanda daha karmaşık cümleler kurma ve daha derinlemesine iletişim kurma yeteneği kazanma.
  • Kültürel Farkındalık: Arap kültürü ve gelenekleri hakkında daha fazla bilgi edinme.

A2 seviye Arapça eğitimi, Arapça konuşulan bölgelerde iletişim kurma veya daha karmaşık metinleri anlama yeteneğini geliştirme amacı güden öğrencilere hitap eder. Bu seviye, Arapça'yı daha derinlemesine öğrenmeyi ve geliştirmeyi amaçlayanlar için önemlidir. A2 seviyesini tamamladıktan sonra, daha yüksek seviyelerde Arapça öğrenmeye devam edebilir ve daha karmaşık dil becerilerini kazanabilirsiniz.