HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Cinsel Terapi Sertifikası

Cinsel Terapi Sertifikası
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Cinsel terapi sertifikası, çeşitli üniversiteler, eğitim kurumları ve mesleki kuruluşlar tarafından sunulan eğitim programlarının tamamlanmasının ardından verilir. Bu programlar, bir kişinin cinsel sorunlarına müdahale etme konusunda uzmanlaşmasına yardımcı olur.

Cinsel terapi sertifikası almak isteyen kişiler, öncelikle lisans veya lisansüstü düzeyde bir sağlık, psikoloji veya eşlik eden sağlık meslekleri programı tamamlamalıdır. Daha sonra, bir cinsel terapi sertifikası programına kaydolabilirler. Bu programlar, cinsel terapide kullanılan terapötik teknikler, cinsel sorunlar ve cinsel sağlık hakkında bilgi ve becerileri içerir.

Cinsel Terapi Eğitimi Ne Kadar Sürmektedir?

Cinsel terapi sertifikası programları genellikle birkaç ay ile birkaç yıl arasında sürebilir ve eğitim programlarına göre değişebilir. Programlar, cinsel terapinin tarihi, cinsel disfonksiyonların tanı ve tedavisi, cinsel sağlık ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlenmesi gibi konuları içerebilir.

Cinsel terapi sertifikası programları, mezunların cinsel sağlık uzmanları, cinsel terapistler, evlilik ve aile terapistleri veya psikiyatrlar gibi çeşitli alanlarda çalışmalarına olanak tanır. Ancak, cinsel terapi sertifikası almak için öncelikle sağlık sektöründe deneyimli olmak veya mesleki bir lisans sahibi olmak genellikle gereklidir.