HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Disgrafi Eğitimi Nasıl Alınır?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Disgrafi, yazma bozukluğu olarak tanımlanan bir durumdur. Disgrafi olan öğrenciler, yazılı ifade becerilerinde zorluk çekebilirler. Disgrafi eğitimi, öğrencilerin yazılı ifade becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir özel eğitim programıdır. Disgrafi eğitimi, öğrencinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış olmalıdır ve öğrenciye bireysel destek sağlamalıdır.

Disgrafi eğitimi nedir?

Disgrafi eğitimi, öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmış bir özel eğitim programıdır. Bu program, Disgrafi olan öğrencilerin ihtiyaçlarına göre uyarlanır ve öğrenciye bireysel destek sağlar. Disgrafi eğitimi, öğrencilerin el yazısı, yazma hızı, kelime seçimi, dilbilgisi ve yazılı ifade becerilerini geliştirmek için stratejiler içerir.

Disgrafi eğitimi nasıl alınır?

Disgrafi eğitimi, bir özel eğitim programıdır ve öğrencinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış olmalıdır. Öğrencinin Disgrafi tanısı almış olması gereklidir. Disgrafi tanısı, bir uzman tarafından yapılacak değerlendirme ile konulur. Değerlendirme sonucunda Disgrafi tanısı konulan öğrenci, Disgrafi eğitimi almaya hak kazanır. Disgrafi eğitimi, öğrencinin okulunda veya özel eğitim merkezlerinde alınabilir.

Disgrafi eğitimi neler içerir?

Disgrafi eğitimi, öğrencinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış stratejiler içerir. Bu stratejiler, öğrencinin el yazısı, yazma hızı, kelime seçimi, dilbilgisi ve yazılı ifade becerilerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Disgrafi eğitimi, öğrenciye bireysel destek sağlar ve öğrencinin özgüvenini artırmak için de tasarlanmıştır. Disgrafi eğitimi, öğretmenlerin, öğrencinin ailesinin ve diğer sağlayıcıların işbirliğiyle yürütülür. Disgrafi eğitimi, öğrencinin yazma becerilerini geliştirmek için etkili bir yol olarak kabul edilir ve Disgrafi olan öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya yardımcı olabilir.

Ayrıca Bakınız - Disgrafi Eğitimi Sertifika Programı