HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Diskalkuli Eğitimi Nedir?

Diskalkuli Eğitimi Nedir?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Diskalkuli Eğitimi Nedir?

Diskalkuli, matematiksel becerilerin yetersizliğine verilen isimdir. Diskalkuli olan çocuklar ve yetişkinler, sayılar ve matematik kavramlarıyla ilgili zorluklar yaşarlar.

Diskalkuli eğitiminin amacı ve yöntemleri

Diskalkuli eğitimi, diskalkuli olan çocuklar ve yetişkinlerin matematiksel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Eğitim, özel olarak hazırlanmış programlar ve yöntemlerle verilir ve kişinin gereksinimlerine göre özelleştirilir.

Diskalkuli eğitiminin faydaları

Diskalkuli eğitimi alan çocuklar ve yetişkinler, matematiksel becerilerini geliştirerek, okul veya iş hayatında başarılı olmalarına yardımcı olunur. Aynı zamanda, matematiksel zorluklardan kaynaklanan düşünce kalıplarının değişmesine ve kendilerine olan güvenlerinin artmasına yardımcı olunur.

Diskalkuli, matematiksel becerilerin yetersizliğine verilen bir terimdir. Diskalkuli olan çocuklar ve yetişkinler, sayılar ve matematik kavramlarıyla ilgili zorluklar yaşarlar. Diskalkuli eğitimi, diskalkuli olan çocuklar ve yetişkinlerin matematiksel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Eğitim, özel olarak hazırlanmış programlar ve yöntemlerle verilir ve kişinin gereksinimlerine göre özelleştirilir. Diskalkuli eğitimi alan çocuklar ve yetişkinler, matematiksel becerilerini geliştirerek, okul veya iş hayatında başarılı olmalarına yardımcı olunur ve aynı zamanda matematiksel zorluklardan kaynaklanan düşünce kalıplarının değişmesine ve kendilerine olan güvenlerinin artmasına yardımcı olunur.


Ayrıca Bakınız - Diskalkuli Eğitimi Sertifika Programı