HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Eczane Yardımcı Personelinde Bulunması Gereken Özellikler

Eczane Yardımcı Personelinde Bulunması Gereken Özellikler
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Eczanelerde çalışan eczane yardımcı personelinin çalışabilmesi için uygun olan bir eğitim programıdır. 

Öncelikli olarak insan sağlığının birinci planda tutulduğu eczacılık mesleğinde çalışan tüm personelin, insana ve insan sağlığına  önem vermesi gerekmektedir. Bu bağlamda sağlıklı yaşamın devam ettirilmesi ve hastaların, hastalıklarının teşhisinde ve tedavisinde doktor, eczacı, hemşire üçgeninde eczacı tarafından görülen eczacılık hizmetlerinde eczacıya gereken destek hizmetini vermede, eczane personelinin niteliği çok önemlidir. 

•Eczane Yardımcı Personeli kişilerle ilişki kurma, dikkat, hijyen konusunda yetişmiş, teknolojik gelişmeler konusunda bilgi sahibi nitelikli kişiler olmak zorundadır.

ECZANE PERSONELİNİN GENEL TUTUM VE DAVRANIŞLARI

Çalışkan olmak, Dürüst ve güvenilir olmak, Çevre korumaya karşı duyarlı olmak, İnsan ilişkileri konusunda, özen göstermek, İş disiplinine sahip olmak, İş güvenliğine dikkat etmek,İşyeri çalışma koşul ve prensiplerine uymak,İşyerine ait araç, gereç ve ekipmanların kullanımına özen göstermek, Kaliteye dikkat etmek,Meslek ahlakına sahip olmak,Sır saklamak,Sorumluluk sahibi olmak,Temiz olmak ve hijyen kurallarına uymak ve uygulamak, Eczane dahilinde iş önlüğü giymek.

Eczane Yardımcı Personeli Sertifikası na kayıt olmak için: Eczane Yardımcı Personeli Sertifikası

Diş Hekimi Asistanlığı, Eczane Yardımcılığı, Tıbbi Sekreterlik Sertifika Paketi ne kayıt olmak için: Diş Hekimi Asistanlığı, Eczane Yardımcılığı, Tıbbi Sekreterlik Sertifika Paketi