HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Frankfurter Dikkat Testi

Frankfurter Dikkat Testi
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Ne gibi özellikleri olan bir testtir Frankfurter Dikkat Testi?

Frankfurter Dikkat Testi, bir kişinin öğrenme, dikkat, bellek ve zihinsel performans gibi özelliklerini değerlendiren bir testtir. Bu test, yüksek düzeyde dikkat gerektiren bir görev olarak tasarlanmıştır ve kişinin dikkatini yoğunlaştırmak ve sürdürmek gibi zorlukları aşmasını gerektirir. Test, ayrıca kişinin hız ve doğruluk gibi özelliklerini de ölçmektedir.

Frankfurter Dikkat Testi nasıl yapılır ve ne kadar sürer?

Frankfurter Dikkat Testi, genellikle bir psikolog veya psikiyatr tarafından yapılır. Test, kişinin bir bilgisayar veya tablet gibi bir cihaz üzerinden tamamlanmasını gerektirir. Test, kişinin belirli bir dikkat görevi yerine getirmesi için bir dizi talimat verir ve bu görevi tamamlaması için bir süre verir. Genellikle test, 15-30 dakika arasında bir sürede tamamlanır.

Frankfurter Dikkat Testi sonuçları ne şekilde yorumlanır?

Frankfurter Dikkat Testi sonuçları, kişinin dikkat, bellek ve öğrenme gibi özelliklerine göre puanlandırılır. Bu puanlar, genellikle bir norm gruplarına göre yorumlanır ve bu norm grupları, cinsiyet, yaş ve diğer faktörlere göre değişebilir. Eğer kişinin puanı norm gruplarına göre düşükse, bu kişinin dikkat eksikliği veya diğer zihinsel performans sorunları olma ihtimali yüksektir. Ancak, bu sonuçların yorumlanması, yalnızca bir psikolog veya psikiyatr tarafından yapılmalıdır.

Kampanyalı Seminerlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.