HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

ISO 19011 İÇ TETKİK EĞİTİMİ

ISO 19011 İÇ TETKİK EĞİTİMİ
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

ISO 19011 İÇ TETKİK EĞİTİMİ

Firmada kurulmuş olan kalite yönetim sisteminin, kuruluş tarafından oluşturulan kalite standartlarına ve sistem tarafından önceden hazırlanmış olan mevcut düzenlemelere uyup uymadığının kontrol edilmesi anlamına gelen iç denetim sistemi, aynı zamanda oluşturulmuş standartların etkin bir şekilde uygulanıp uygulanmadığını ve aynı çizgide sürdürülüp sürdürülmediğini de kontrol eder. Bu kontrol mekanizmasının başında olan ve kontrol işlemlerini belirli aralıklarla sürdüren kişilere ise İç Tetkik görevlileri denir. Günümüzde kalite kontrol ve iç tetkik sisteminin öneminin gittikçe artma ve bu konuda uzaktan eğitim kuruluşlarının bakanlık onaylı yoğun çalışmalar sürdürmesi ise bu konuda kariyer yapmak isteyen kişiler için oldukça etkilidir.

Eğitimin Önemi

Bir kuruluşta iç tetkik işleminin düzgün bir şekilde yürütülebilmesi için iç tetik yetkililiklerinin denetim konusu olan standartlarla ilgili eğitimli ve standardın gereksinimlerini karşılayacak düzeyde bilgi sahibi olması gerekir. Uzaktan eğitim programlarının içeriğinde yer alan denetim standartları ve teknikleri konusundaki detaylı bilgiler ise, katılımcıların yeterli düzeye gelerek iç tetkik alanında aktif bir alabilmeleri açısından oldukça önemlidir.

Uzaktan Eğitim programının Avantajları

İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilen uzaktan eğitim programı sayesinde katılımcılar zamandan tasarruf ederken, aynı zamanda stressiz ve baskısız bir ortamda eğitim alabilme şansına da sahip olurlar. Bunun yanı sıra eğitimin dijital araçlar aracılığıyla veriliyor olması; akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarın hayatımızdan eksik olmadığı modern dünyada eğitim almak isteyen fakat çalıştığı için veya başka nedenlerden dolayı kursa gitmeye imkânı olmayan kişiler için oldukça avantajlı bir seçenek sunar.  Dolayısıyla uzaktan eğitim programları sayesinde katılımcılar istedikleri her an ve her yerde önceden hazırlanmış olan eğitim içeriklerine kolayca ulaşabilme imkânına sahip olur.

Eğitim içeriği ve Süreci

Hızlandırılmış öğrenim teknikleri aracılığıyla hazırlanan ve modern eğitim metotlarının kullanıldığı uzaktan eğitim programlarının ders içerikleri ise, konusunda uzman ve deneyimli kişiler tarafından sunulur. Kurs bitiminde ise yapılacak sınav sonrasında başarılı olan katılımcılar, resmi onaylı sertifikaya hak kazarak iç tetkikçi olma yolundaki ilk adımlarını atarlar. Sertifikayı aldıktan sonra aktif olarak göreve başlayacak olan katılımcılar, bulundukları firmadaki yönetim sistemlerinin tüm iç tetkik aşamalarında görev alabilecekleri gibi, aynı zamanda tedarikçi denetimlerini de gerçekleştirebilirler.

Ayrıca Bakınız

ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı